Help ons kiezen!

FaceTalk en Mag ik meekijken? zijn dé twee beeldschermzorg oplossingen binnen de zorgsector. Patiënten kunnen in beide gevallen beeldcontact maken met hun zorgverlener via een app. De wijze van uitnodigen verschilt echter per app. Bij Facetalk ontvang je een uitnodiging per mail of SMS en roept de app je op om de link in je mail aan te klikken. Bij Mag ik meekijken? heb je al contact met een zorgverlener en geeft deze je mondeling een code door. Onderstaand de huidige loginschermen van de beide apps.

magikmeekijken_printscreen_oude_versie
facetalk_printscreen_oude_versie

Wat is onze uitdaging?

Wij willen de functionaliteit van beide apps in één nieuwe app gaan combineren. De makkelijkste oplossing is om beide mogelijkheden onder elkaar in één nieuwe app te zetten maar wij willen de nieuwe app graag zo minimalistisch mogelijk houden. Iedere patiënt moet de app kunnen gebruiken zonder in verwarring te komen of hij een code in moet voeren of een link aan moet klikken.

Geef uw mening!

Onderstaand twee mogelijke opties voor het ontwerp van de nieuwe app. Graag horen wij welk ontwerp volgens u het meest geschikt is voor onze patiënten. Heeft u tips of trucs of een alternatief voorstel? Dan horen wij dit graag!

Scenario 1:

Uitleg op het eerste scherm van de app:

FTscenario1_hi_b

Scenario 2:

Extra knop op de app:

FTscenario2_hi_b
  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Wij houden u op de hoogte!

Wilt u de uitslag weten? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief nieuwsbrief of volg ons via Twitter of LinkedIn .