Over ons

Het Radboudumc en Qconferencing zijn in 2015 een intensieve samenwerking aangegaan om FaceTalk breed uit te rollen in de zorgsector. De samenwerking tussen het Radboudumc en Qconferencing verenigt de kennis van het zorgproces en de praktische kennis van het inzetten van videocommunicatie.

Videocommunicatie

De uitgangspunten van FaceTalk zijn sinds 2011: een online videoconsult tussen arts en patiënt moet veilig zijn, beeld- en geluidskwaliteit moeten hoog zijn en FaceTalk moet voor iedereen toegankelijk zijn. Om optimale gebruiksvriendelijkheid en minimale belasting op uw netwerk te realiseren, wordt FaceTalk sinds kort ondersteund met de techniek van Qconferencing. Als gebruiker ervaart u het beste van videoconsulten in de zorg!

Over Qconferencing

Qconferencing, is al ruim 20 jaar specialist in videocommunicatie, heeft de kennis van de techniek en de nieuwste ontwikkelingen van videocommunicatie. Qconferencing levert producten en diensten aan 65 ziekenhuizen in Nederland, kent de zorg goed en weet wat ervoor nodig is om gebruikers te ondersteunen

Over Radboudumc

Zes jaar geleden is Radboudumc REshape als pioneer gestart met het aanbieden van beveiligde videoconsulten in de zorg, onafhankelijk van kastjes en kostbare videoconferenctie apparatuur. Radboudumc REshape is met Qconferencing de samenwerking aangegaan om dit volwassener te maken en op te schalen.

ISO-27001-Logo

FaceTalk is ISO gecertificeerd voor videocommunicatie diensten vanaf de eigen servers. Onze vakbekwame medewerkers hebben aandacht voor uw privacy.