Verbindingsgarantie met tablets dankzij nieuwste FaceTalk release

30 mrt Verbindingsgarantie met tablets dankzij nieuwste FaceTalk release

FaceTalk nieuwste release

De nieuwste release van FaceTalk biedt een sterk verbeterde gebruikservaring voor de patiënt. Door de volledig nieuw ontwikkelde FaceTalk apps voor tablet en smartphone (iOS én Android) wordt het deelnemen aan een FaceTalk videoconsult nóg makkelijker.

Installatie FaceTalk app

Het installatieproces van de app is nu voor patiënten nog gebruiksvriendelijker. Open FaceTalk met de link die de arts aanlevert, maar is de app nog niet geïnstalleerd? Dan word u naar de Appstore geleid en kunt u op simpele wijze de app installeren en starten. Als de app wel geïnstalleerd is dan start het videoconsult direct als de arts aanwezig is.

Succesvolle videoverbinding

Wilt u 100% slagingskans dat het videogesprek met de patiënt tot stand komt dan kunt u FaceTalk nu zo instellen dat patiënten alleen met tablet of smartphone mee kunnen doen. Een groot aantal variabelen worden uitgesloten door geen PC gebruik toe te staan. Als arts/behandelaar kunt u nog wel vanaf elk device werken zoals PC (Windows en MacOS ondersteund) of tablet. 

Intercollegiaal overleggen vanuit FaceTalk

Voor intercollegiaal overleg kunnen collega’s vanaf alle devices (pc, tablet, smartphone of vanaf een videoconferentie systeem) mee vergaderen. Genodigden kunnen ook aan het overleg deelnemen vanuit de Chrome browser zonder een plug-in te installeren, dankzij WebRTC.

Verbindingsgarantie

Wanneer u patiënten uitnodigt voor een videoconsult moet u er zeker van kunnen zijn dat de videoverbinding tot stand komt.  Met deze release is een belangrijke stap gezet om dat te waarborgen.