04 apr Preview van de laatste FaceTalk release te zien op Zorg & ICT beurs

facetalk_beursFaceTalk wordt continu verbeterd om videoconsultatie voor arts en patiënt nog makkelijker te maken, maar ook om de roll-out in grote organisaties te faciliteren. Zo is er voor patiënten een eigen iOS- en Android app ontwikkeld die er voor zorgt dat patiënten nog minder stappen hoeven te doorlopen om een videoconsult te starten. Ook voor artsen is FaceTalk op tablets geoptimaliseerd, met een schaalbaar en aangepaste design.

We besteden niet alleen aandacht aan een groot gebruiksgemak, maar ook aan de implementatie binnen grotere organisaties. FaceTalk kan nu per poli of afdeling ingesteld worden en assistentes en artsen kunnen daarbij voor meer dan 1 poli of afdeling werken. Verder is er een functionaliteit toegevoegd die het voor de supportafdeling van de eigen organisatie mogelijk maakt om goede support te geven aan gebruikers. Via een speciaal ontwikkeld portaal kunnen beheerders accounts managen, gespreksinformatie opzoeken, tickets aanmaken en managementinformatie ophalen.

Voor ondersteuning van patiënten zijn organisaties meestal niet ingericht en de FaceTalk helpdesk staat altijd voor hen klaar.

Bezoek ons op de Zorg & ICT beurs, stand D032, voor meer informatie en een demonstratie.

Maak bovendien gebruik van onze beursactie en bestel online de FaceTalk starterskit + 3 maanden FaceTalk account! Een goed videoconsult begint met uitstekende audio & video. Zorg daarom dat je goed in beeld bent met de USB Logitech webcam, sluit je af van de omgeving met de USB Plantronics koptelefoon en optimaliseer je audio met de USB Plantronics speakerphone.

Bestel de FaceTalk starterskit