13 jan FaceTalk videoconsult nog laagdrempeliger door de iOS App

Met FaceTalk kunt u waar u wilt veilig online beeldbellen met uw patiënten en online overleggen met andere zorgprofessionals. Tijdens het beeldbellen is het mogelijk om (medische) informatie zoals documenten, foto’s en video’s te delen. Ook kunt u meerdere mensen in een gesprek uitnodigen.

Om het patiënten en artsen nog gemakkelijker te maken is nu voor iOS een FaceTalk app beschikbaar. Met de FaceTalk app is het voor de patiënt maar 1 muisklik naar het videoconsult. De patiënt ontvangt een uitnodiging per e-mail. Met een klik op een linkje in de e-mail komt hij of zij in de virtuele wachtkamer terecht. Wanneer een patiënt een iPad of iPhone gebruikt start het videoconsult automatisch in de FaceTalk app zodra de arts aanwezig is.

Samen met de iOS app zijn nog een aantal andere verbeteringen doorgevoerd waaronder een verbeterd design wat het gebruik voor patiënt én behandelaar nog vanzelfsprekender maakt. Ook is het nu mogelijk om de uitnodigings e-mail, de virtuele wachtkamer en de interface voor de behandelaar te voorzien van een eigen logo. Dan weet de patiënt dat hij aan het juiste adres is.