13 apr Ben je al geregistreerd voor de Zorg en ICT Beurs volgende week?

Volgende week staan ruim 180 exposanten voor je klaar op de beursvloer van de Zorg en ICT beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Met een bezoek aan deze beurs kom je alles te weten over de laatste digitale ontwikkelingen voor de zorg. In de theaters komen sprekers aan bod over thema’s als GDPR, digitale transformatie en cybersecurity in de zorg.

Interactief samenwerken met videocommunicatie
Kom je dinsdag 17 t/m donderdag 19 april naar deze beurs? Bezoek dan ook de stand van Qconferencing en FaceTalk, stand E 043. Interactief samenwerken met videocommunicatie staat centraal tijdens onze beursdagen. Wij besteden aandacht aan thema’s zoals:

  • Moeiteloos videobellen met collega’s om medische beelden te bekijken en patiëntcases te bespreken? Beoordeel en test zelf onze selectie videocommunicatie diensten en systemen.
  • Veilig videobellen met patiënten? Ervaar hoe gemakkelijk het is om een video-afspraak te plannen met FaceTalk en hoe je direct een veilig videogesprek met een patiënt start door een code door te geven.
  • De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van MDO ondersteund door videoconferencing, zoals Full HD medische beelden delen en een optimale inrichting van de MDO ruimte.
  • Hoe een Skype for Business omgeving effectief te gebruiken voor video overleg binnen en buiten de organisatie.
  • Videobellen, documenten delen en digitaal annoteren met een interactief whiteboard? Bezoek onze stand voor een demo van de CTOUCH Leddura2Meet.

Win een iPad met je unieke code
Tijdens de Zorg & ICT beurs ervaar je hoe simpel het is om direct een beveiligd videoconsult te starten met FaceTalk. Met éen druk op de rode knop ontvang je jouw unieke code en start je zo een videogesprek! Alle deelnemers die tijdens de Zorg & ICT beurs op de rode knop drukken maken kans op een iPad. Na de beurs wordt er onder alle deelnemers een iPad verloot.

Heb je de Zorg en ICT beurs niet in de planning, maar je wilt niets missen? Bel naar ons kantoor en kom vrijblijvend langs voor demonstraties en advies op maat.

Ga naar de www.zorg-en-ict.nl/registreren en vraag een gratis toegangsbewijs aan met de registratiecode: 204.800.10